Ατέλειωτες μαγειρικές διαδρομές για γλυκό ύπνο!


ΣΥΝΤΑΓΗ : Κοτόπουλο με Ουισκι

Αγοράζετε ενα
κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι

Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες

Για καλό και
για κακό βεβαιωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο
μαγιονέζα

Τυλίξτε το
κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και
ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου

Προθερμάνετε
τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή
θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά

Σερβιριστείτε ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το

Βάλτε το
κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε
καταλληλο σκευος

Βάλτε και
πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι

Επαναλάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές

Μετά απο ένα
τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το
κλείσειμο του ψοτόπουλου

Λιάστε ξανά
το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή
λουγία

Μετά απο ενα
κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος
πάτνων ….

κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο

ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε

βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη

καφήστε σε
μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα’δυό φατήρια
Κίσκη αμόκα

Νυστε, λυστε
ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .

3 λοτήρια
αρφότερα ….

Ζαμέψτε το
γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) ,
καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο

Φτάτε τα
κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που
μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας

μην
αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω

απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι

αργόμπερα
σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι

Την επομενη
μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ

Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα

και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα


την αλλη
βδομάδα θα δοκιμασουμε την Κρητικη
συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια !!!

Advertisements

7 Σχόλια (+add yours?)

  1. silia
    Μαρ. 02, 2011 @ 20:45:07

    Αποτοξίνωση αλκοολισμού , στο πλησιέστερο στο σπίτι σας υποκατάστημα του ΕΣΥ …
    (Εντάξει … μεταξύ μας , τίποτα δεν θα σας προσφέρουν , αλλά να μην παινέψουμε το σπίτι μας ; )
    Καλή όρεξη .
    (Πάντα εντυπωσιακές οι συνταγές σου) .

    Απάντηση

  2. Espectador
    Μαρ. 03, 2011 @ 18:16:53

    Καλα…εσυ ζαλίζεσαι μόνο που σου…δείχνω το τσίπουρο 🙂

    Απάντηση

  3. vromikesskepsis
    Μαρ. 04, 2011 @ 19:29:49

    Όταν διάβασα τον τίτλο του άρθρου, πρωτο σκέφθηκα.
    «Μα καλά, τέτοιες εποχές, θα κάνει κάποιος κοτόπουλο με ουίσκι;»
    Με το πέρας του άρθρου, αποφάσισα ν’ ακολουθήσω τη συνταγή.

    Απάντηση

    • agriada52
      Μαρ. 05, 2011 @ 06:43:28

      Eχεις κάποιο δίκαιο. Ουτε να «σβίνουμε» με κρασί δεν θα μπορούμε στις εφαρμογές των συνταγών μας. Τελικά όμως θα την εφαρμόσεις τη συνταγή! Πήρες πάλι δάνειο;

      Απάντηση

  4. vromikesskepsis
    Μαρ. 05, 2011 @ 10:12:02

    Χαλάλι της, τέτοια συνταγή!

    Απάντηση

  5. biobaxes
    Μαρ. 07, 2011 @ 12:43:41

    Χαααχααααα!!!!
    Το γατόπουλο φόλα μα νεφρά!!!!

    Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: